dimecres, 13 de juny de 2012

XTREM Cabrera- Mallorca 25Kms Swim


Ja hem entrat en la darrera fase de la preparació de la singladura vers Mallorca i com a un pas més aquest fi de setmana vaig estar a la travessa de l’illa de Cabrera a Mallorca que organitza XTRM, una travessa no competitiva de 25 Km de distancia. La veritat ha estat una prova de veritable conscienciació del que ens espera a la travessa de Mallorca, dura tant per la distancia que s’ha d’assolir com les hores de permanència dins l’aigua 9h: 27’ segons les classificacions de la organització.
Si hagués de definir les sensacions amb paraules diria, paciència, biodramines, ibuprofeno i Nutella. No cal corre si vols assolir el repta si no sapiguer mantenir el cap fred i anar-hi nat que per molt que la llengua se’t torni com un tros de suro i que el nas et faci mal de sal has de anar continuar nedant braçada darrera braçada. També he entès per que li diuen el gran blau, ja que tot es torna de color blau, un blau que no més es trenca quan treus el cap per respirar, et fa perdre la sensació de fondària, una fondària que et faria por si et diguessin els metres que hi tens sota la panxa.
També he pogut veure o entendre la magnitud de la fita que ens hem proposat ja que no seran 9h si no 72 les que ens passarem envoltats d’aigua i això si que serà “el veritable repta” ja que per molt far que estiguis s’haurà de continuar i una darrera cosa es que es molt important el recolzament dels que t’envolten mentre estàs dins l’aigua, ja que quan hi ets, et sens més feble i tenir algú que et doni suport no te preu.
Be, pel de més varem creuar el pas amb un bon temps i unes bones sensacions.

Pere Dalmau

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada