Qui som?

-    Victor Marin, com a primer impulsor del projecte i pel seu ampli bagatge empresarial, pren la figura de responsable del grup en front a les potencials empreses externes que estiguin interessades en aquest esdeveniment. En el seu perfil esportiu acredita experiència com alpinista Himalayista, triatleta i nedador de llarga distància (ha creuat l’Estret de Gibraltar en el 2011)

-    Bernat Moragas, per la seva dilatada experiència en l’organització d’actes esportius i cohesió de grups humans, doncs és gerent de l’empresa Siksports, en ell recau l’important tasca de preparació i coordinació de les activitats esportives preliminars que han de fer possible el bon estat de forma dels nedadors del grup. En el seu perfil esportiu consta com a experimentat triatleta i waterpolista.

-    Ferran Sans, experimentat nedador d’aigües obertes, no l’espanten els grans reptes, tenint en el seu palmarès importants travessies de llarga distància. El seu últim repte ha estat la travessa de l’Estret de Gibraltar ( en l’excel•lent temps de 3h36', marca que no gaires nedadors aconsegueixen). Triatleta i amant del cicloturisme en solitari.

-    Pere Dalmau, amb amplia experiència professional en la gestió de grans projectes de ingenieria i coordinació d’equips multidisciplinaris, desenvoluparà la coordinació interna amb la fi d’assegurar el compliment de les tasques assignades als membres del grup i la consecució dels terminis de realització. És també un experimentat nedador, triatleta i també va travessar l’Estret de Gibraltar a l’octubre del 2011.
Membres de recolzament:

-    Ignasi de la Rosa, Forma part de l’estructura executiva de Siksports amb amplia experiència en la preparació de nedadors d’elit.
-    Bernat Martorell, Dissenyador gràfic de la documentacio

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada