dimarts, 24 de juliol del 2012

Neda amb nosaltres!

Gràcies a Neda el Món, la Creu Roja de Mataró, al Port de Mataró podem tirar endevant la travessa d'acompanyament a Horitzons d'Aigua durant els primers 1000m. mar endins, per desprès fer mitja volta i tornar cap a la platja de Pekin (Mataró) XD

Has vist mai el litoral a 1000m. de distància? Aquesta és la teva oportunitat.
Rares vegades es neda tant allunyat de la costa i, us podem garantir que és una sensació molt diferent a la que estem acostumats a pet d'ona.La mar té un altre color, una altra olor, tot és diferent.

Tots aquest serveis són els que podreu gaudir amb la inscripció:
Serveis
  • Assegurances. S’ha contractat una assegurança de Responsabilitat Civil i una altra d'accidents per a cada un dels participants i voluntaris.
  • Lloguer de neoprens. Neda el Món us pot proporcionar un neoprè de lloguer. Si el voleu recollir a l'esdeveniment, cliqueu aquí. Si voleu que us l'enviem al vostre domicili, cliqueu aquí.
  • Parking. Tots els inscrits a la travessia tindran el parking gratuït al Port de Mataró des d'1 hora abans de la prova fins a 2 hores després.
  • Guardarroba. Es muntarà un servei de guardarroba a la zona de sortida i arribada.
  • Seguretat / Servei Mèdic. Es disposarà d'un primer nivell de seguretat, amb caiacs, i un segon nivell, amb embarcació medicalitzada, per si s'ha d'evacuar a algun nedador. S’oferirà un servei mèdic, amb una ambulància situada al Port de Mataró. 
Font: http://www.nedaelmon.com/Activitats/Detalls/39

Per inscipcions i més informació clica aquí

Moltes gràcies per nedar amb nosaltres!!!

1 comentaris: