El nostre repte

1.   Missió Horitzons d'Aigua
La nostra missió és promoure la natació en aigües obertes, a través de l’organització d’un esdeveniment singular com és el d’unir els ports de Mataró i Alcúdia  , així com impulsar el respecte al Mar Mediterrani, ja que considerem que es tracte d’un ecosistema altament amenaçat per la cada vegada més gran sobreexplotació que pateixen les seves aigües a tots nivells.

2.   Origen Horitzons d'Aigua
L’origen d’aquest projecte es troba en l’afició i passió que senten els seus quatre integrants per la natació en aigües obertes, i de la seva inquietud per mostrar al seu entorn que realitzar una empresa d’aquesta envergadura està a l’abast de qualsevol nedador que s’ho proposi. Tot això sense oblidar les ganes d’aportar un petit gra de sorra per la conservació del Mediterrani, doncs el consideren el seu medi i entorn natural, i que per tant ha de ser respectat i conservat per les futures generacions que vindran.

3.   Dates de l’esdeveniment Horitzons d'Aigua
Amb la finalitat d’aconseguir un major impacte mediàtic, es pretén realitzar aquest esdeveniment en el marc de la Festa Major de Mataró “LES SANTES”, i se celebraria del 29 al 31 de juliol del 2012. Aquestes dates poden ser modificades per causes meteorològiques o de causa major.

4.   Distàncies i temps de l’esdeveniment Horitzons d'Aigua
S’estipula que la distància total a recórrer per als nedadors serà de 222 km. (120 milles) en línia recta (el traçat final pot ser major degut a les possibles corrents) i s’estima un temps total de creuament de 70 hores.
Si dividim la distància total entre els quatre membres resultarà una distància de 56 km per nedador en un total de 10 postes per nedador.

5.   Estructura d'Horitzons d'Aigua
Està format per quatre membres:

-    Victor Marin, com a primer impulsor del projecte i pel seu ampli bagatge empresarial, pren la figura de responsable del grup en front a les potencials empreses externes que estiguin interessades en aquest esdeveniment. En el seu perfil esportiu acredita experiència com alpinista Himalayista, triatleta i nedador de llarga distància (ha creuat l’Estret de Gibraltar en el 2011)

-    Bernat Moragas, per la seva dilatada experiència en l’organització d’actes esportius i cohesió de grups humans, doncs és gerent de l’empresa Siksports, en ell recau l’important tasca de preparació i coordinació de les activitats esportives preliminars que han de fer possible el bon estat de forma dels nedadors del grup. En el seu perfil esportiu consta com a triatleta i waterpolista.

-    Ferran Sans, experimentat nedador d’aigües obertes, no l’espanten els grans reptes, tenint en el seu palmarès importants travessies de llarga distància. El seu últim repte ha estat la travessa de l’Estret de Gibraltar ( en l’excel•lent temps de 3h36m, marca que no gaires nedadors aconsegueixen).

-    Pere Dalmau, amb amplia experiència professional en la gestió de grans projectes de ingenieria i coordinació d’equips multidisciplinaris, desenvoluparà la coordinació interna amb la fi d’assegurar el compliment de les tasques assignades als membres del grup i la consecució dels terminis de realització. És també un experimentat nedador, triatleta i també va travessar l’Estret de Gibraltar a l’octubre del 2011.
Membres de recolzament:

-Ignasi de la Rosa: Forma part de l’estructura executiva de Siksports amb amplia experiència en la preparació de nedadors d’elit.

1 comentaris:

  1. Hola,
    No podré estar para la salida el 29/07(Travessia Illes Medes) pero os acompaño por el pensamiento con vuestro proyecto y os animo a seguir.

    Planifico una vuelta al mundo con varios medios de transporte, cruzar estrechos e ir de islas en islas nadando esta en mis prioridades.

    jntouret@gmail.com

    ResponElimina