divendres, 10 d’agost del 2012

Retroespectiva


Retrospectiva
9 dies fa des que varem assolir la nostre fita esportiva d’arribar nedant per relleus a Mallorca des de Mataró. 

Moltes han estat les emocions viscudes durant aquest dies, quan t’has buidat tant per assolir aquest repta cal deixar passar alguns dies per tal de poder sedimentar-ho  tot.
Érem quatre amb un sol objectiu però la veritat es que fórem molts mes el que ens empenyeren i certament sense ells no hauríem estat pas capaços ni de bon tros d’arribar-hi. Es per això que no voldria pas deixar d’agrair a tots els que ens varen donar ànims, recolzament, mitjans de suport, treball personal i moltes coses mes per que nosaltres quatre poguéssim arribar al cap de Formentor el passat dimecres dia 01 d’agost de  2012.
Enrere quedaran les interminables sessions d’entrenament, les reunions de seguiment, les redaccions de documents, els contactes amb les institucions, amb els medis, els pressupostos, les samarretes, etc. Però de tot això ens quedarà l’experiència del haver fet un bon treball en equip amb punts a millorar com a totes les tasques, però amb lliçons apreses i que els objectius quan els visualitzes i els encares amb força i empenta es fan possibles.
Per mi ha estat un privilegi poder gaudir d’aquesta aventura personal i col·lectiva amb tots i cadascun dels membres de l’equip Victor, Bernat, Ferran i la resta de persones que ens han donat suport.
Molta gent em pregunta i ara que quin serà el proper repta, de moment no ho sé pas però m’agradaria que aquest punt de partida d’horitzons d’aigua fos un punt i seguit i no pas un punt i final.
Érem bons i tornarem millors.

Pere Delamu

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada