diumenge, 11 de març del 2012

Convidats a la primera trobada de "Sensacions a l'Estret" de Neda el Món


Ahir dissabte, gràcies a la invitació de Neda el Món, en Ferran, en Victor i jo mateix vàrem poder compartir les nostres experiències de l’Estret de Gibraltar amb el grup de nedadors que aquest proper mes setembre intentaran aquest repte recolzats per Neda el Món.
Durant la presentació, l'organització va donar als nedadors tot tipus de informacions, tant de com han de portar a terme aquest repte i el seu funcionament logístic com organitzatiu.
Després d'un petit descans, començà la segona part amb una mica d'explicació de les nostres experiències i pregs i preguntes. Les qüestions que se’ns plantejaren foren de tot tipus, logístiques, mentals, de sensacions, entrenaments, etc...
L’experiència fou molt enriquidora, ja que dintre del grupet de nedadors que vam assistir i ja hem creuat l’Estret, vàrem tenir la sort de compartir taula amb el Víctor Galbe i el Miquel Suñer, que és el primer nedador català que està a punt d’aconseguir la Triple Corona (tres de les travessies més dures del món: Canal de la Mànega, la volta a l’illa de Manhattan i el canal de Santa Catalina a California). Tot un luxe per nosaltres.
Per acabar, en Jonathan Gómez ( entrenador de natació) ha donat una serie de consells de com portar a terme els entrenaments.
Ferran, Víctor, Pere, Miquel Suñer i Víctor Galve respectivament
Personalment vaig quedar molt impressionat amb les paraules d'en Miquel Suñer, ja que va resumir moltes de les nostres pors front als reptes esportius i que moltes vegades ens ajuden a poder afrontar la vida amb major serenor i experiència.
Prenent unes paraules publicades a la web del Miquel Suñer podríem dir :

Hi ha una veritat elemental
que afecta tots els projectes
d’iniciativa i que, si s’ignora,
fa fracassar infinitat d’idees
i de plans esplèndids:
I és que en el moment en què
et compromets definitivament,
entra en joc la providència…
Qualsevol cosa que vulguis
o que somniïs que pots fer,
comença-la
La determinació té geni, poder i
màgia.
Comença ara…
J.W. Goethe


Gràcies a Neda el Món per aquesta tarda tan enriquidora.
Pere

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada