dilluns, 7 de maig del 2012

Gran cap de Setmana amb l'Ibiza Ultra Team


Seguin amb el nostra repte d’assolir l’arribada a Mallorca aquest proper agost i amb la intenció de continuar construint la nostra preparació física i mental aquest passat 28 d’abril ens plantarem a Eivissa per tal de participar en la prova de natació de llarga distancia que organitzava la “Ibiza Ultra Team”  un recorregut total de 11,5Kms, un recorregut en punt de sortida “Sa Caleta” i la arribada a “Es Cavallet”.
Els membres d’horitzons que hi participàrem fórem el Ferran, el Victor i jo mateix. Un una prova important pels tres ja que pel Ferran se’l marcava com un test personal el poder avaluar la seva recuperació de la lesió de trencament de tíbia i si l’assimilació de la seva incorporació pretèrita als entrenaments un cop rebuda l’alta metge anava segons les seves sensacions que ell mateix anava comentant, pel Victor era la possibilitat de poder avaluar si la seva determinació i fortalesa mental seguien intactes i li permetien assolir una bona marca que li donges peu seguir-nos encoratjant a tots vers el nostre repta, per mi m’ho vaig plantejar com un examen de recuperació de setembre ja que les darreres setmanes he patit una mica amb la manca de temps per poder seguir els entrenaments que ens marca SIKsports i que sé que tots els companys segueixen al peu de la lletra i jo tenia la sensació de estar quedant-me una mica endarrerit i no les tenia totes de si podria seguir el que ens estem marcant.
La historia comença el dia abans 27 d’abril amb el viatge a Eivissa, pàrking, avió, breafing, pasta party, recollida de dorsals, hotel i piltra i per fi el gran dia sortim de l’hotel a les 7:00 del matí vers l’aparcament del port on agafarem el bus que ens ha de portar a la sortida de Sa Caleta. Un cop allí comencem els preparatius pre- travessa, cares conegudes, comentaris de les darreres coses fetes i iniciem els rituals de col·locació de neoprens (que cullons si que m’he engreixat, que gordo estic, etc) vaselina, guants de latex, gorro, ulleres, gels, xip, etc. Per fi les 9:00 el control cap la platja, darreres instruccions de la organització i darrers desitjos de que tot vagi be i sona la bocina. Prenem direcció vers el Cap des Falcó i creuem la punta de Ses Portes on ja enfoquem la darrera llarga recta vers la platja de Es Cavallet.
Quan arribo el Ferran, el Victor ja fa estona que s’esperen, comentem la jugada el Ferran ha fet un temps impressionant de 2:39:20 i ha quedat el setè de la general, jo crec que la seva recuperació es total i que pot estar ben tranquil, el Victor un altre tant 3:11:33 un temps que notifica una fortalesa impressionat  i jo 3:24:59 be, em caldrà donar-hi un cop de mà amb el reforç per tal de no quedar despenjat amb la resta del grup. La resta del programa va tenir com a cloenda un lliurament de premis a la discoteca del Pacha on varem poder comentar la jugada amb d’altres nedadors.
La nostra cloenda particular la firmarem l’endemà quan sortirem a nedar a la platja d’Embar a l’illa d’es Vedranall una travessa de 5000 metres, una bona cloenda per dos dies d’intens nedar.
Crec que tornem amb les nostres conclusions particulars fetes i que ens ha d’ajudar enfocar, millorar i a corregir i que aquesta recta final de tres mesos que ara se’ns presenta sigui per prendre els propers entrenaments amb més il·lusió que mai per tal de poder mantenir la serenor de visualitzar el desitjat repte i que els nervis que van en augment no ens pugin trair, també varem trobar a faltar la sempre benvolguda presència del nostre company Bernat que per problemes d’agenda no va poder venir, però queden molts Km per tal de fer plegats i moltes mes cròniques de travesses a fer .
Pere  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada